Steg-för-steg

  1. Se till att skärmen i bilen är avstängd - du vill inte störa några pixlar medan de fortfarande är aktiva. Om du stänger av skärmen kan du också se smuts, damm och smuts bättre eftersom du arbetar med en mörk yta.

  2. Screencleaner passar utmärkt till detta. Torka försiktigt skärmen med den integrerade mikrofiberduken, från botten till toppen med cirkulära rörelser. Försök att inte trycka för hårt eftersom det kan skada din skärm. Fortsätt använda mikrofiberduken för att ta bort eventuella kvarvarande smutsiga oljor.

  3. Spraya skärmen med vår anti-bakteriella vätska som finns i Screencleanern, torka sedan av skärmen med den integrerade mikrofiberduken. 

                Fortsätt tills skärmen är ren och fri från bakterier!

Vad du inte ska göra


Du vill inte använda rengöringsprodukter som inte är anpassade för skärmrengöring eftersom dessa kan repa din skärm. Dessa material är strävande och kommer inte att avverka smutset från skärmens yta. Om du använder en av dessa kommer din bildskärm fortfarande att vara lika oren som den var innan.  Vanliga hushållsfönster eller köksrengöringsmedel får aldrig användas, eftersom alkoholen eller ammoniak i rengöringsmedlet skadar skärmen.

 

TIPS

  • Undvik att få fukt i några portar och låt inte den anti-bakteriella vätskan sitta på skärmen för länge.

 

  • Undvik att använda en alkoholbaserad rengöringsmedel på din enhet, eftersom det kan komma att skada skyddsbeläggningen  som finns på de flesta pekskärmar och då förstöra din enhet.

 

  • Torka eller rengör inte pekskärmen med pappershanddukar, eftersom dessa kan repa ytan. Mikrofiberduk är det enda säkra sättet att rengöra din pekskärm.

  • Screencleaners mjuka mikrofiberdukar rengör det känsliga glaset på mobilen utan att repa ytan. Mikrofibern lockar till och tar bort oönskade oljor och damm, medan andra produkter helt enkelt sprider runt de.

  • Vätskan och mikrofiber som används i våra produkter är säkert att användas för alla ytor, inklusive surfplattor, kameralinser, glasögon, TV och pekskärmar i bil.

Rengör din skärm i bilen

Name
Last Updated
Views
Favorites
Contributors